هموژنيزه!

هموژنيزه

ذرات کلوئیدی شیر در حالت طبیعی اینقدر بزرگند که دوست دارند به هم بچسبند!!!!!!!!!!! در این حالت اندازشون حدود 6 تا ده میکرون هست.اونجا هم باید یه امر به معروفی بشند(قانون وحدانیت ) برای همین باید کاری باشون کرد که برسند توی مایه های 1 تا 2 میکرون .درست مثل همون کاری که ما آدما باهم میکنیم همون بلا رو هم سر اینام میارند.حالا ببینید چه بلاییه این.............

این عمل در آسیاب کلوئیدی یا هموژنایزر انجام میشه و به این صورت:

اول اونا رو تحت فشار قرار میدند که معمولا بین 2000 تا 2500 psia هستش.ایکاش یه فشار سنجی اختراع بشه که وقتی ما آدما تحت فشار قرار می گیریم فشار مارو هم اندازه بگیرند.بعد اون بیچاره ها رو میدونند و اونم از دالانهای خیلی ریز و با سرعت خیلی زیاد .چقدر زیاد؟ اینقدر: حدود 96/7680 کیلومتر بر ساعت.این دیگه باعث میشه اون ذرات بیچاره ندونند کجا هستند و چکار میکنند چه برسه به اینکه بخاند به هم بچسبند.اما همونطوریکه فشار بر افراد جامعه باعث تغییر منفی میشه روی این ریزه میزه ها هم تاثیر منفی داره.باعث میشه که اونا مزه , رنگ و بوی اولیه خودشونو از دست بدند و در ضمن به نور هم حساس بشند.

آیا بین رفتار این ذرات و رفتار آدما شباهتی مشاهده نمی کنید؟

اطلاعات اضافی و تخصصی برای مهندسان شیمی بخصوص صنایع غذایی :

نیروهای دخیل در این فرایند:

نیروهای برشی

نیروهایی پرتابی

نیروهای ضد کشش

نیروهای حفره زا(کاویتاسیون)

از پاسخ دادن به سوالات متفرقه معذوریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پیشنهادات :

پیشنهاد می گردد این دستگاه را داخل شکم گاو کار بگذارند تا مهندسین صنایع غدایی که نیست خیلی کار هم براشون فراهم شده !! و تا فارغ التحصیل شدند کار براشون آماده است , بیکار شوند.

/ 0 نظر / 4 بازدید