مهندسی شیمی و تکنولوژی

در این وبلاگ مطالبی رو که خیلی لازمه و توی دانشگاهها درس نمیدند رو می تونید پیدا کنید

بازدارنده ها inhibitors

خیلی ساده بگم , موادی هستند که باعث از بین رفتن یا کندی بیش از حد واکنشهای بخصوصی می شند.

در جاهای زیادی کابرد دارند که بدترین جاش هم صنایع غذایی هست , متاسفانه!!!!

نخورید, جان من !نخورید عزیز من! این موادی رو که مخصوصا بصورت مایع هستند کمتر بخورید یا اصلا نخورید.مگر دوغ که تازه تولید می شه و زود هم مصرف می شه! این بازدارنده ها آخرای تاریخ مصرف مواد دیگه کم کم خودشون می شند مشکل ! خودشون سم می شند! کی میدونه! شاید از همون اول هم باشند!

نتیجه اخلاقی : نوشابه نخورید( آخه دی اکسید کربن قاطی با اسانس خوردن داره) , این آبمیوه های پاکتی رو کمتر بخورید . در عوض تا دلتون میخاد دوغ بخورید..

 

۱۳۸۳/٥/۱٢ :: ٩:٤۸ ‎ب.ظ ::  نويسنده : ماه و ایزد و یار    
design by macromediax ; Powered by PersianBlog.ir