مهندسی شیمی و تکنولوژی

در این وبلاگ مطالبی رو که خیلی لازمه و توی دانشگاهها درس نمیدند رو می تونید پیدا کنید

 

غذاهای خوشگل

میری توی مغازه مثلا ماست بخری یهو چشمت میفته به هله هوله های اونجا....., پاستیل , یخمک , شکلات های رنگ و وارنگ , اسمارتیس و......آدم دلش میخاد اونا رو هی نگاه کنه !خوشگلند !دوست داشتنی اند ! از همه مهمتر رنگارنگند!این رنگا از کجا اومدند؟

اون رنگ هایی که خیلی هم جور و واجور هستند و ما باهاشون چپ افتادیم اصولا یا محلولند یا غیر محلول و نفوذ پذیردر مواد دیگر, که هم توی غذاها هم توی داروها و حتی توی لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می گیرند.برای رنگ آمیزی کردن محصول حالا میخاد وسایل آرایش باشه یا غذا اون رنگای محلول رو حل میکنند و غیر محلولهارو هم پخش می کنند.بعضی از این رنگ ها ممکنه سمی باشه اما اصلا مهم نیست و شما با خیال راحت می تونید این سموم رو نوش جان کنید....هرچی باشه بدن به سم هم نیاز داره.حالا اینم چند تا رنگ مثلا مجاز و ترکیباتشون:

 

آبی !!!!! : نمک دی سدیم 5 و 5 ایندیگوتین دی سولفونیک اسید.

سبز : نمک دی سدیم 1 و 4 دی پارا تولوئیدینو آنتراکوئینون( اسمش خیلی باحاله !آدم دوستش میاد از این آنترا نمی دونم چی چی)

قرمز : نمک دی سدیم 9 او کربوکسی فنیل 6 هیدروکسی 2 و 4 و5 و 7 تترا یدو 3 ایزوکسانتون(معروف به اریتروسین)

زرد : نمک دی سدیم 1 پی سولفو فنیلاز 2 نفتول 6 سولفونیک اسید

یه بار امحتانی به یکی از بچه ها که داشت پاستیل می خورد گفتم فکر کنم داری نمک دی سدیم 1 و 4 دی پارا تولوئیدینو آنتراکوئینون می خوری !

برگشت و گفت: دیوونه !

۱۳۸۳/٧/٢٥ :: ٩:٢٠ ‎ب.ظ ::  نويسنده : ماه و ایزد و یار    
design by macromediax ; Powered by PersianBlog.ir