مهندسی شیمی و تکنولوژی

در این وبلاگ مطالبی رو که خیلی لازمه و توی دانشگاهها درس نمیدند رو می تونید پیدا کنید

اوخ جون غذا !

اینهمه میخوری یعنی اگه بهت بگند چیه نمی تونی بگی؟چرا آخه......تو که هر روز می بینی که.......باشه .پس گوش کن:

هرماده ای که اگه ای انسان با تو ام ....تو بخوری یا حیوانات بخورند و هضم کنند به انجام اعمال حیاتی آنها کمک بکند.این میشه غذا !!!من نمیگم , مثلا متخصصین !!! میگند.

اگه نمک و آب رو کنار بذاریم ,تمامی غذاها مشتق از گیاهان هستند چه مستقیم خودشون درست کنند و چه غیز مستقیم توسط حیوانات روشون عملیات انجام بشه مثل تولید گردالی سفید(تخم مرغ) و اون یکی سفید مایع (شیر) و یه همچین چیزایی که از نظر متابولیکی(بی تربیت ! فارسی را صلوات دادی , سوخت وسازی) مشتق از سبزیجات است.

شالوده و اون اصل غذاها معمولا از پروتئین ها , چربی ها( لیپید ها , حالا شد) , کربوهیداتها(کربنهایی که هیدروژن زندانی می کنند) به همراه ویتامین ها و مواد معدنی است یعنی هست.یه سری قسمت های فرعی هم داره غذا که بیستر همراه غذا هستند تا خود غذا , چون ارزش غذایی کمی دارند یا اصلا ندارند(بله این یخمک بنفش رو که میخوری فکر کردی این رنگ بنفش خیلی خاصیت داره؟!!) مثل طعم دهنده(که فارسیش میشه چاشنی ) , از اون چاشنی ها , بازدارنده ها(قبلا هم گفته بودم یه ریگی توی کفششونه) , محافظت کننده ها و رنگ دهنده ها.این موارد اخیر بعضیاشون مشتق از گیاهانند اما اکثر آنها مصنوعی ساخته می شوند.

خوب , اینم از غذا....بزودی بهتون میگیم وقتی یه خوراکی رنگی با رنگهای عجیب و غریب میخورید در واقع دارین چی می خورید!خودتون حالتون بهم می خوره دیگه نمی خورید

۱۳۸۳/٧/۱٢ :: ٦:۳٠ ‎ب.ظ ::  نويسنده : ماه و ایزد و یار    
design by macromediax ; Powered by PersianBlog.ir